[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Overlay Icons flipping back and forth

From: Jim Garrison <Jim.Garrison_at_troux.com>
Date: Wed, 29 Sep 2010 09:10:09 -0500

> -----Original Message-----
> From: Stefan Küng [mailto:tortoisesvn_at_gmail.com]
> Sent: Tuesday, September 28, 2010 3:38 PM
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: Re: Overlay Icons flipping back and forth
>
> On 28.09.2010 19:51, Jim Garrison wrote:
> > I did a new checkout of a large directory, and noticed that
> > initially, all the first level directory (within the checked out
> > directory) overlay icons were green as expected. Then after a few
> > minutes some turned red without me having done anything. As I
> > watched, several others flipped from green to red, and then some of
> > the red ones flipped back to green. A few went back and forth a
> > couple of times
> >
> > I have the cache behavior set to "default" -- Is this normal
> > TSVNCache behavior?
>
> Do you have externals defined in your working copy? Or do you use a
> SUBSTed drive for your working copy? Or is it on a network share?

None of the above. It's a simple local drive and I have no SUBSTs even defined. I have two working copy areas, one is on a local directory, and one is on an SSD mounted at a local directory on C:.

C:\dev Mounted SSD volume
C:\dev2 Local directory on C:

I see the same behavior on both.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2666132

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-09-29 16:10:18 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.