[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: No repository found using svn+ssh

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Mon, 27 Sep 2010 15:50:46 +0100

On 27 September 2010 15:26, Koolee Lee <kooleelee_at_gmail.com> wrote:
> Hi guys,
> I am newbie of svn.
> I build an svn sever on ubuntu and check out on windows 7.
> It can be checked out using svn://...
> And I can log in server using putty
> But when I use svn+ssh,it always said: No repository found in 'svn+ssh://...'
>
> I did everything the same as this video:http://www.youtube.com/watch?v=BoKHoRWu4EE
>
> Any help would be appreciated, I have wasted a lot of time searching to get this working.

Why use svn+ssh? It is often easier to set up SASL as described in the
TSVN manual.

http://tortoisesvn.net/docs/release/TortoiseSVN_en/tsvn-serversetup-svnserve.html#tsvn-serversetup-svnserve-sasl

There is also a whole appendix at the end about setting up for svn+ssh
if you really want that.

Simon

-- 
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2665200
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-09-27 16:50:55 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.