[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: "Could not connect to server" error

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: Fri, 26 Mar 2010 21:51:46 +0000

On 26 March 2010 18:56, Børge Jensen <superDACAL_at_gmail.com> wrote:
> Hay all
>
> I have been using tortoise svn for nearly a year now without problems. But in the last month everytime I am using TSVN i get a "Could not connect to server" error.
>
> I have tried different networks (school, work and home) without any difference.
>
> I have tried several different repositories with the same result. And every repository I can connect to by a browser.
>
> I think the problems began around when I updated to the new vertion and I stated using more than one repository. That happened at the same time and I dont know if that may have coused any problems.
>
> I have tried to remove copies of repositories on my drives and reeinstalling TSVN without any change in behavior.
>
> I have tried googling, and using this page search function, and where not able to find a solution.
>
> thanks for your time reading this and I hope anyone got an answer for me.

Not without a crystal ball. What URL are you using to access these
repositories? Which version of TSVN are you using?

Simon

-- 
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2465709
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-03-26 22:51:45 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.