[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

relocate problem

From: opto <kbuecher_at_optosolar.com>
Date: Sat, 13 Mar 2010 13:00:33 -0800 (PST)

some long time ago, the repository was moved from server file:///buerok to
file:///buerok1.

TSVN was not used in the meantime.

So to commit now, I think I need to do a relocate on my working copy,
pointing to the new location of the repository.
Tired the following on the machine which stores the repo. Relocate failed
both with server bname, or just using the local drive and file name:

Tortoise points to the fact that the new location is a sub-part of the old
repo. That is nonsense, the server buerok does no longer physically exist.

I can click ignore, get the message relocate successful.

The subversion tab in explorer shows still the old repo location buerok...,
so commits fail.

What to do now? How to reconnect my working copy to the repo copy?

Repo has been copied with explorer, so UUID shoukld be ok.

Klaus

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/relocate-problem-tp27890780p27890780.html
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2459240
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-03-13 22:05:31 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.