[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: WG: Trivial, but extremely useful feature

From: <chroyer_at_comcast.net>
Date: Wed, 10 Mar 2010 23:08:39 +0000 (UTC)

Hi,

every time I launch the repo browser, I get an error dialog from TortoiseProc saying
---------------------------
TortoiseProc
---------------------------
Encountered an improper argument.
---------------------------
OK
---------------------------

The repo browser then just show "Please wait while the repository browser is initializing..."

I have tried different URLS (some locals, some in the wide, e.g. http://svn.apache.org/repos/asf/subversion/trunk/contrib/client-side/svn_load_dirs). It happens when I enter the URL manually, and also when I right click on WC (on which other operations such as update work fine).

I am running XP Pro SP3, and the following TSVN release candidate
TortoiseSVN 1.6.7, Build 18786 - 32 Bit -dev, 2010/03/01 20:52:52
Subversion 1.6.9,
apr 1.3.8
apr-utils 1.3.9
neon 0.29.3
OpenSSL 0.9.8k 25 Mar 2009
zlib 1.2.3

This also happens on a coworker's machine (I was setting him up).

Any idea, anybody else seeing that?

Thanks
Christophe

PS: I am having issues with my emails, sorry if this has been sent twice.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2457851

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-03-11 00:08:43 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.