[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Slow browsing network share over WAN when TortoiseSVN is installed

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 12 Nov 2009 22:37:04 +0100

David Lawler wrote:
> Ok, before I tried this I also uninstalled TortoiseGIT and TortoiseHG
> on the off chance they could be causing the issue. I uninstalled
> TortoiseSVN as well, then rebooted. Then re-installed TortoiseSVN
> and tried setting the options the way you suggested. At that point
> our WAN link went down :) !! That is not your problem for sure. It
> just came back a minute ago and I was able to test and unfortunately
> it still exhibits the same behavior. I have Filemon logs showing the
> activity without the one shell extension enabled and with enabled and
> there is a huge difference in the file read activity. I can post
> these here if that would help.

Yes please do (send the filemon log).

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2417263
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-12 22:37:09 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.