[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Installation error 2349 on WinXP

From: Flavio Kuperman <flavkupe_at_gmail.com>
Date: Tue, 3 Nov 2009 19:49:08 -0800 (PST)

I tried 3 other mirrors for 1.6.6, and I also tried 1.6.5 and 1.6.4
but they had the same issue. Seems unlikely that the issue is with the
actual installer.

I randomly tried version 1.3.5 and that seemed to get all the way
thru. I'm curious to find out what might be causing this issue=/

Thanks for the help!

On Nov 3, 3:35 pm, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
> Flavio Kuperman wrote:
> > Yeah I tried redownloading a few times. Doesn't seem to be the
> > problem.
>
> Did you try a different mirror server too?
>
> Stefan
>
> --
>         ___
>    oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
>   (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
>     \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
>     /_/   \_\    http://tortoisesvn.net
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2414287

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-04 04:49:35 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.