[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Issue with Junction and SubWCRev on Windows XP SP3

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Tue, 29 Sep 2009 19:52:34 +0200

On 29.09.2009 08:56, Kris Modrak wrote:
> I have noticed an issue where SubWCRev doesn’t recognise junctions
> (http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896768.aspx) as
> working copies.
>
> However, svn command line client happily recognises junctions as working
> copies (see below).
>
> I came across a post on the mailing list claiming that suggests that
> subversion doesn’t support **symlinks** on Windows XP
> (http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1102822&orderBy=createDate&orderType=desc).
> This no longer seems to be the case.
>
> I’m using TortoiseSVN 1.6.5, Build 16974 - 32 Bit , 2009/08/20 08:13:46.
>
> /cygdrive/c/build/code
>
> $ SubWCRev .
>
> SubWCRev .
>
> SubWCRev : 'c:\build' is not a working copy

Works fine for me here.
Do you have enough access rights for that directory?

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2401727
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-09-29 19:52:40 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.