[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

problem vith property "needs-lock"

From: Michael Heyne <heyne_at_hanse-inform.de>
Date: Mon, 28 Sep 2009 08:04:59 +0200 (MEST)

hello,

i'm working with w2k and tortoise version 1.6.5 Build 16974. since installation i have problems with the overlay icons and files with the property "needs-lock".

what happens:
- i have created a file and add it. ok, there is the red exclamation mark.
- i commit the file. the overlay icon changed to green. good.
- i add the property "needs-lock" and there is the red exclamation mark again. ok
- i commit the file again and there is no overlay icon on this file. and this is my problem!

pressing f5 or killing the tsvncache wont solve the problem. it shows no icons foe all files with "needs-lock". only locked and changed files shows the red icon. the column "svn status" in the explorer shows the correct status.

when i get the lock for this file, i cant see any overlay icon. but when i remove the "needs-lock"-property it shows me the red mark. and when i commit this file again without "needs-lock" there is the green icon back.

any help?

thanks
michael

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2401031

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-09-28 08:09:09 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.