[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

TSVN problem with shared folders & local repositories

From: Jeremiah J. Blanchard <jblanchard_at_daydreamersclub.net>
Date: Tue, 19 May 2009 13:51:28 -0400

Hello there,

I've been using TortoiseSVN for several years now. I recently upgraded
to the latest TSVN from 1.4.8 and ran into some problems.

Here's the repository setup:
Shared folder on another computer in the LAN; ie,
file:///\SomeHostName/Folder/SVN.

Here's the setup that worked / works:
Windows 7 RC, TSVN 1.4.8

Here's the setups that don't work:
Windows 7 RC, TSVN 1.5.0, 1.6.1, 1.6.2 (maybe more)

Here's what I tried:
I tried doing a Checkout from the repository into a local folder.

Here's what I wanted:
I wanted the checkout to proceed without error.

Here's what happened on the "nonworking" setups:
There's an error message about failure to find / open the repository.
There is also no browser pop-up as appears in 1.4.8.

Anyway, I've gone back to 1.4.8 because of the issues but I wanted to
post a bug report. If I can be of any help please let me know.

Regards,
Jeremiah Blanchard

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2316442

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-05-19 23:11:08 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.