[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: After update to 1.6.1 overlay icons disappear

From: MillaN <milan_at_gdragon.info>
Date: Wed, 29 Apr 2009 09:25:47 -0700 (PDT)

This has been acting a lot. I reinstalled TSVN, and for a while it
works, but again icons disappear. This is happening on both my desktop
and laptop computer using same Vista 64bit SP1 fully patched OS.

Milan

On Apr 27, 5:48 pm, Carlos Alves <little.blur...._at_hotmail.com> wrote:
> Same problem here with Windows XP 32b and TortoiseSVN 1.6.1, Build 16129 - 32
> Bit
>
> webpost wrote:
>
> >> I have this same problem.  F5 did not help.  >This is on Vista 32 fully
> >> patched.
> > same here.
>
> > ------------------------------------------------------
> >http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> > To unsubscribe from this discussion, e-mail:
> > [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].
>
> --
> View this message in context:http://www.nabble.com/After-update-to-1.6.1-overlay-icons-disappear-t...
> Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1982144

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-04-29 18:33:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.