[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Tortoise 1.6.1 kills file explorer

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sat, 18 Apr 2009 07:42:39 +0200

webpost_at_tigris.org wrote:
> Same problem here. My working copies are in a network drive and
> explorer can take several minutes just to display a folder with a few
> files. Also, when I remove a working copy there often some files I
> cannot remove (Windows complaints about permission problems even
> after restarting my computer); other users in the network, however,
> can delete the remaining files without any issue. And last but not
> least icon overlays tend to disappear.
>
> I'm running Windows XP Professional SP3. I downgraded to 1.6.0 and
> all problems disappeared.
>
> I haven't installed new hardware or drivers for several months.
>
> (Version 1.6.1 is working like a charm in my Vista box at home).

Try a nightly build please. The issue appears to be fixed there (I've
got one report that it's solved, but I'd like to have more users who
have this issue test it).

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1782738
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

Received on 2009-04-18 07:42:59 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.