[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: After update to 1.6.1 overlay icons disappear

From: MillaN <milan_at_gdragon.info>
Date: Sun, 12 Apr 2009 12:02:09 -0700 (PDT)

Another strange thing. I tried to repair current 1.6.1 installation
with installer option, and until I restart Vista, overlay icons are
visible. After restart they disapear again.

Hope that helps in serach for the problem.

Thanks,
Milan

On Apr 12, 2:30 pm, MillaN <mi..._at_gdragon.info> wrote:
> I use Windows Vista x64 SP1 fully updated with latest fixes, and I
> have been updating regularly every new version of TortoiseSVN. But two
> days ago when I updated to 1.6.1 all overlays for SVN folders and
> files have disappeard. I tried to rebuild icon cache, disable overlay
> and enable it again, but nothing works. Also, I have tried clean
> install on backup Vista (same x64 SP1) and again, no icons overlays.
>
> Everything works fine beside the icons, but it's actually very hard to
> work with the projects when the icons are not displayed.
>
> Regards,
> Milan
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1673811

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-04-12 21:04:10 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.