[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Updating a WC in the post-commit failed

From: Giulio Troccoli <Giulio.Troccoli_at_uk.linedata.com>
Date: Fri, 31 Oct 2008 09:36:55 +0000

>

Linedata Services (UK) Ltd
Registered Office: Bishopsgate Court, 4-12 Norton Folgate, London, E1 6DB
Registered in England and Wales No 3027851 VAT Reg No 778499447

-----Original Message-----

> From: Stefan Küng [mailto:tortoisesvn_at_gmail.com]
> Sent: 30 October 2008 17:54
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: Re: Updating a WC in the post-commit failed
>
> Giulio Troccoli wrote:
> > Sorry, meant to send it users_at_subversion.org.
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: Giulio Troccoli [mailto:Giulio.Troccoli_at_uk.linedata.com]
> >> Sent: 30 October 2008 12:44
> >> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> >> Subject: Updating a WC in the post-commit failed
> >>
> >> In my company we use Subversion for our source code. To help developers
> >> and testers I have written some wrappers around SVN and the hooks of
> >> course. I then decided to use Subversion for version them. It make
> sense
> >> to me as I have a history of what I have done and I can always go back
> to
> >> a previous "version" of any script.
> >>
> >> To make things easier for me I have decided to keep a WC on the SVN
> Server
> >> and then use sym-links for the hooks. This works perfectly as I always
> use
> >> absolute paths in the hooks.
> >>
> >> One day I decided that I wanted any changes I made to the wrappers and
> the
> >> hooks to be immediately live, so I change the post-commit hook for the
> >> repository I used for them to do an update of the WC.
> >>
> >> This has been working fine for months but now I get the following error
> >> every time I commit something, and the update is not performed. However
> I
> >> can cd into the WC and do an update manually just fine.
> >>
> >> Authentication realm: <http://ln1sub01:80> Subversion Production
> >> Repository for System Utilities
> >> Password for 'svn_gt':
> >> Sending pre-lock
> >> Sending pre-unlock
> >> Transmitting file data ..svn: Commit failed (details follow):
> >> svn: MERGE request failed on '/svn-util/trunk/hooks/svn'
> >> svn: The MERGE request returned invalid XML in the response: XML parse
> >> error at line 10: not well-formed (invalid token) (/svn-
> >> util/trunk/hooks/svn)
> >>
> >> I'm using SVN 1.4.6 both for client and server (I actually work on the
> >> same machine, although not on the same WC), the Server is a RHEL4 and I
> >> serve the repository with Apache 2.0.
> >>
> >> Can anybody help in explaining what is going on? The only thing I
> really
> >> change recently is that I created a trunk directory (and branches too),
> so
> >> I deleted the WC and recreated it checking out trunk rather than the
> root
> >> of the repository.
>
> You should ask on the Subversion mailing list for help with hook scripts
> and your command line client error you get on the RHEL4 server.
>

Sorry (again). I realized I sent it to the wrong ML and send another email to say so, but in the hurry I typed my message at the top of the original one instead of at the bottom (hence, the "sorry again")

G

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-10-31 10:37:10 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.