[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Trouble After Install

From: Lovelace, Edward Russell <erlovelace_at_liberty.edu>
Date: Thu, 18 Sep 2008 15:54:16 -0400

I reverted to 1.5.2 (a friend had the installation media) and the problem went away.

-----Original Message-----
From: mradev_at_gmail.com [mailto:mradev_at_gmail.com] On Behalf Of Milen A. Radev
Sent: Thursday, September 18, 2008 3:36 PM
To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: Trouble After Install

2008/9/18 Lovelace, Edward Russell <erlovelace_at_liberty.edu>:
> Hello,
>
>
>
> I have been using 1.5.2 for a long time and it has worked great. Once I
> installed 1.5.3 on my machine, nothing has worked. In any operation I try, I
> get the following error message: "Can't create tunnel. The system cannot
> find the file specified." We are using SVN on a linux box that I am
> communicating with via ssh. I did not (and do not have permission to)
> install anything new on our SVN server.
[...]

Check what's in Settings / Network / SSH / SSH client - it has to
contain the correct full path to your copy of TortoisePlink.exe (or
plink.exe).

-- 
Milen A. Radev
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-09-18 21:54:31 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.