[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: RE: Re: problem adding directory and moving files

From: Gleason, Todd <tgleason_at_impac.com>
Date: Mon, 25 Aug 2008 10:43:11 -0700

Any ideas? It seems problematic when you add a directory and immediately refactor files into it.

> -----Original Message-----
> From: Gleason, Todd [mailto:tgleason_at_impac.com]
> Sent: Thursday, August 21, 2008 6:48 AM
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: RE: Re: problem adding directory and moving files
>
> I think it was "move", and yes, I don't recall seeing a "move versioned
> files" option now that I think about it.
>
> Is there a workaround? Or a plan to add this to TortoiseSVN?
>
> > -----Original Message-----
> > From: ilyich [mailto:mrdont_at_mail.ru]
> > Sent: Thursday, August 21, 2008 1:55 AM
> > To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> > Subject: Re: problem adding directory and moving files
> >
> > Hi, Todd
> >
> > Do you use "move" or "move versioned files" context menu item?
> > I think the problem is that TurtoiseSVN doesn't show "move/copy
> > versioned files" command when dragging files to added directories
> >
> > On 20 , 21:21, "Gleason, Todd" <tglea..._at_impac.com> wrote:
> > > Sorry, forgot to say: This is on Windows XP running TortoiseSVN
> 1.5.2
> > > build 13595.
> > >
> > > ________________________________
> > >
> > > From: Gleason, Todd
> > > Sent: Wednesday, August 20, 2008 11:20 AM
> > > To: 'us..._at_tortoisesvn.tigris.org'
> > > Subject: problem adding directory and moving files
> > >
> > > I don't know whether this is a known issue, but I notice problems in
> > > this scenario:
> > >
> > > 1. Have directory "root" containing "file1"
> > > 2. Create directory "sub" under "root"
> > > 3. Add "sub" to Subversion using TortoiseSvn->Add (by
> > > right-clicking on the "sub" folder)
> > > 4. right-drag "file1" under "sub". Select the Move option.
> > > 5. Commit.
> > >
> > > In this scenario I saw root/file1 as deleted and root/sub/file1 as
> > > unversioned. I was able to use the "repair move" feature to fix this
> > > before committing, but it seems as though I did everything right and
> > > still had this problem. Is there an explanation? Something I missed?
> > > Is it a bug?
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
> > For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-08-25 19:43:25 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.