[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: problem adding directory and moving files

From: ilyich <mrdont_at_mail.ru>
Date: Thu, 21 Aug 2008 00:54:51 -0700 (PDT)

Hi, Todd

Do you use "move" or "move versioned files" context menu item?
I think the problem is that TurtoiseSVN doesn't show "move/copy
versioned files" command when dragging files to added directories

On 20 , 21:21, "Gleason, Todd" <tglea..._at_impac.com> wrote:
> Sorry, forgot to say: This is on Windows XP running TortoiseSVN 1.5.2
> build 13595.
>
> ________________________________
>
> From: Gleason, Todd
> Sent: Wednesday, August 20, 2008 11:20 AM
> To: 'us..._at_tortoisesvn.tigris.org'
> Subject: problem adding directory and moving files
>
> I don't know whether this is a known issue, but I notice problems in
> this scenario:
>
> 1. Have directory "root" containing "file1"
> 2. Create directory "sub" under "root"
> 3. Add "sub" to Subversion using TortoiseSvn->Add (by
> right-clicking on the "sub" folder)
> 4. right-drag "file1" under "sub". Select the Move option.
> 5. Commit.
>
> In this scenario I saw root/file1 as deleted and root/sub/file1 as
> unversioned. I was able to use the "repair move" feature to fix this
> before committing, but it seems as though I did everything right and
> still had this problem. Is there an explanation? Something I missed?
> Is it a bug?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-08-21 09:56:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.