[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: expected FS format '2'; found format '3'

From: Milen A. Radev <milen_at_radev.net>
Date: Fri, 8 Aug 2008 22:01:57 +0300

2008/8/8 Francois Levesque <cfabort_at_gmail.com>:
> Hi there,
>
> I've been using TortoiseSVN for a while, but this is the first time I've
> stumbled upon this issue.
>
> I'm running Subversion 1.5.0 and TortoiseSVN 1.5.2. When I create a
> repository with TortoiseSVN and later try to connect to it, I get the
> "expected FS format '2'; found format '3'" error message.

This most probably means you've created the repository with a v1.5.x
SVN tools (either TSVN v1.5.x or svnadmin v1.5.x) and then you try to
serve it with v1.4.x server. Or in case of "file://" access - with a
v1.4.x client.

What's the access method of the repository (the URL)?

> The problem is I'm not sure when this started happening, since I don't need
> to create a repository often. However, I uninstalled TortoiseSVN 1.5.2 and
> rolled back to 1.4.5 and the error message was suddenly gone (I had tried
> 1.5.1 and 1.4.8 and kept receiving the message).
>
> Is this a known issue with 1.5.2? I haven't found anything in the issue

No.

> tracker or the mailing list, so thought I'd post it here.

Just google it.

-- 
Milen A. Radev
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-08-08 21:02:09 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.