[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [1.5] Overlay icons

From: Silver Zachara <silver.zachara_at_gmail.com>
Date: Fri, 18 Jul 2008 14:29:08 +0200

Andy Levy napsal(a):
> On Fri, Jul 18, 2008 at 07:09, Silver Zachara <silver.zachara_at_gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> after I have installed 1.5 and I do suspend to ram, so after wake up the
>> icons in the content menu aren't transparent, but she has black background
>> color. Sometime are broken icons in the START menu (windows main menu) and
>> in some dialogs as well.
>> Is here any solution how can I resolve this ?
>> Some pictures:
>> http://img251.imageshack.us/my.php?image=toroisesvnoverlayicons2pw0.jpg
>> http://img251.imageshack.us/my.php?image=toroisesvnoverlayicons1ub5.png
>>
>
> This looks like a problem with your video driver, not TSVN. I put my
> Thinkpad to sleep daily (I've also done standyby mode and hibernate)
> and have never seen this happen.
>
My graphics card is NVIDIA and I'm using the newest direvr
175.16_geforce_winxp_64bit_english_whql.exe. In 1.4xx versions I didn't
have any problems with overlay icons, the problems have begun if I have
upgraded to 1.5 version. I don't find out what is causing this problem,
but I know that when I uninstall 1.5 this isn't hapenning.
Any suggestions ?

-- 
-------------------------------------------------------------------
                      --== Silver Zachara ==--
- pgp - http://radeonvmod.ic.cz/keys/silver.zachara@gmail.com.asc -
Received on 2008-07-18 14:29:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.