[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Tortoise SVN slows down windows (XP 32bit) boot up time.

From: sierk <sierk.bosman_at_gmail.com>
Date: Thu, 10 Jul 2008 03:35:42 -0700 (PDT)

Hi All,

I have a similar experience on upgrading from 1.4.8 to 1.5.0.13316.
On logon, explorer.exe (interface) takes a long time to come up. Once
running every Windows Explorer window takes about 30-40 seconds from
being visible to being able to do normal browsing activity. This also
happens each time I click into an inactive explorer window....I have
to wait ~30 seconds before I can do anything.

my OS is XP SP2, Have tried the TortoiseSVN-1.5.0.13437-dev-win32-
svn-1.5.0.msi build and see no improvement. Problem goes away on
uninstall. In contrast to Ahmad, our repository is still small.

If there's any other information you need for tracing the cause please
let me know.

Any advice to resolve this will be much appreciated.

Cheers
Sierk

On Jul 10, 9:34 am, Ahmad Hammado <ahm..._at_uvic.ca> wrote:
> Dear volunteers,
>
> Recently upgraded to 1.5, using a fairly large repository with many trunks, branches and what not under one root. Windows boot up time (after logging in) was increased to 3-5minutes with 1.5. I noticed the TSVNcache process going through all of my svn folders. I went through some options looking for some caching features, I saw the log one which I unchecked.
>
> I have mcafee installed if that maybe an issue. Have a nice day.
>
> Ahmad Hammado
> Web Developer/Programmer
> (250) 472-4135
> ahm..._at_uvic.cawww.uvcs.uvic.ca

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-07-10 12:38:31 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.