[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: After 1.5.0 upgrade, keeps prompting for ssh username

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 02 Jul 2008 21:25:35 +0200

Ed Avis wrote:
> I had been using TortoiseSVN 1.4.8 connecting to a Linux machine with ssh. The
> server's hostname is linux01. I have Pageant running with my private key
> imported and I have a Putty config called 'linux01' which connects to that host
> and logs in as user stuartf. I can start Putty, double-click on the linux01
> session and it connects and logs in without needing to type any password or
> passphrase.
>
> But on upgrading to 1.5.0 this has stopped working. As a test case I am using
> the repository browser since that doesn't require a working copy (so we can rule
> out the working copy being corrupt somehow). The repository URI is
>
> svn+ssh://linux01/home/svn/vs
>
> or giving the username explicitly,
>
> svn+ssh://stuartf@linux01/home/svn/vs
>
> These used to work with 1.4.8 but now it prompts for a username. How can I make
> it realize that it should log in as stuartf using the private key I have loaded
> in Pageant?
>
> Once this is working, I'll move on to doing a checkout.

Please try a nightly build and check whether the issue has already been
fixed.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-07-02 21:26:19 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.