[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re:1.5, error when view log

From: <Stefan.Fuhrmann_at_etas.com>
Date: Tue, 1 Jul 2008 17:49:42 +0200

David Burleson wrote on Tue, 01 Jul 2008 13:09:47 +0100:

> I just upgraded from 1.4 to 1.5 and have trouble viewing the Log
> Messages. When I try i get prompted for Go offline, when then I select
> 'don't go offline', it asks again, select again and then gives the
> following error:

When TSVN prompts for going off-line,
this means that the there is either no
connection to the repository or some
other error occurred.

As for asking *twice*, I should find
some time next week to look into this.

> File not found: revision 89, path '/o'

This looks like a broken repository.
Please try showing the log with the
command line client to see whether your
repo is o.k.

If it is, try turning off the log cache
via TSVN settings.

> This happens with any log i try to view. If I select 'go offline' I get
> a blank log. I know logs are being written as another team member can
> view the logs via 1.4.

An empty log is what happens when TSVN
had not yet the chance to cache any
relevant log info for the respective path.

Please let me know whether (and if, how)
you could fix the issue.

-- Stefan^2.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-07-01 17:49:52 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.