[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

1.5.0 Icon issues

From: Stevosimpson <StevoSimpson_at_gmail.com>
Date: Wed, 25 Jun 2008 06:43:57 -0700 (PDT)

Hi,

I've been using 1.5.0 for a couple of hours so far and everything
seemed fine while I was committing changes to an already existing
working copy.

However, I just tried to checkout a folder, say "repo1/Project/trunk/"
to the folder "C:\Working\Project\trunk\". Now what I would expect is
that the "trunk" folder would have an icon on it, showing that it is a
working copy. However, what happens is that the "Project" folder gets
the icon and "trunk" didn't.

Now, I deleted the folder and attempted to checkout again, however,
this time I created the Project folder through explorer - the icon re-
appeared! The Project folder is still empty, there are no .svn
directories and files under it.

I tried again checking out a completely different project - this time
the icon showed on the correct folder. I then decided to delete the
folder, and recreate it, again through explorer. Once again the icon
re-appeared.

Finally, I tried uninstalling Tortoise. The icons vanished as
expected. However, after re-installing, they have re-appeared! I
believe the first issue above was due to the fact I previously had the
folder checked out to the "Project" directory, instead of "Project/
trunk".

Am I missing a feature, or is this a bug? Surely after uninstalling
and reinstalling this should not happen?

I'm running Windows XP Professional SP3 on Virtual PC 2007, on a Vista
Business SP1 host.

Any thoughts?

Steven

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-06-25 15:48:06 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.