[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: TSVN 1.5.0 Bug report: overlay shown on directory on network drive

From: Bernhard Bender <bernhard.bender_at_web.de>
Date: Tue, 24 Jun 2008 18:19:54 +0200

Stefan Küng wrote:
> Bernhard Bender wrote:

>> I have a working copy in a folder named "D292_00" (root of the working
>> copy).
>>
>> There is a directory of the same name on a drive mapped to a samba
>> server.
>>
>> When I look a the drive on the server using windows exploere, the same
>> named directory has the SVN overlay applied to it, even though there
>> is no working copy there and overlays are only enabled for fixed drives.

>>
>> I am using Windows XP SP3 32bit.
>
> I can not reproduce this at all. I've tried several differently named
> folders. And mounted the network drives to different letters.
> Do you have write access to the network drive?

On closer inspection it turns out the identical names of the folder are
just coincidence.
Someone accidentally copied the ".svn" to the network drive (where it
does not belong).

The bug description is different then:

Although the overlay have been disabled for network drives, a folder
containing a .svn structure still has an overlay. The files inside this
folder do not show overlays.

The network server is a samba 3.0, and I do have full access to it.

How this helps.

Bernhard

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-06-24 18:25:29 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.