[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Tortoise and XP SP3

From: al <albert.vip_at_gmail.com>
Date: Wed, 21 May 2008 08:15:18 -0700 (PDT)

I have the same problem like tzikaz. I've reset my local settings to
English, US and reinstalled the TortoiseSVN, but the problem is still
exists. I've changed the font in TortoiseSVN setting and checked box
to display "Short date/time format in log messages", but it didn't
help.
P.S I'm using the CommitMonitor, and it has the same problem :(
It's very strange, but it happens just to values Date column.

Thanks,
Al

On May 5, 8:39 pm, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
> tzvikaz wrote:
> > Hi,
> > I'm using Tortoise SVN 1.4.8. buiild 12137.
> > I recently Installed XP's SP3.
> > After the installation the date of my svn commits got gibrished on the
> > client (not on the server).
> > Uninstalling XP3 fixed the problem.
>
> > You know anything about that?
>
> I've tried on my office PC which has SP3 installed. I could not
> reproduce the issue.
> Maybe the SP3 installation changed some of your locale settings?
>
> Stefan
>
> --
> ___
> oo // \\ "De Chelonian Mobile"
> (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
> \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
> /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
>
> signature.asc
> 1KDownload

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-05-21 17:37:20 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.