[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Difficulty updating from a repository

From: <gibsoa02_at_student.uwa.edu.au>
Date: Thu, 15 May 2008 17:34:12 +0800

Quoting Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>:

> Arian Kulp wrote:
>> On May 14, 3:20 pm, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
>>> This is clearly a server issue. Please ask for help on the Subversion
>>> mailing list (users at subversion tigris org).
>>
>> I can do that, but remember that it only affects me... Other clients
>> have no trouble connecting to the same repo on the same server. Is
>> there any other option (my router, my TortoiseSVN configuration,
>> etc.) that could be client-related? Otherwise I'll repost in the
>> other group.
>
> There's no client TSVN configuration which could cause this. Only
> perhaps some router configuration.
>
> Stefan
>
> --
> ___
> oo // \\ "De Chelonian Mobile"
> (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
> \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
> /_/ \_\ http://tortoisesvn.net

Sounds a lot like router issues to me. Are you using a wireless
adapter to connect with your router? They are known to be more prone
to packet loss than an ethernet connection. Also can you confirm that
the connection to the net is not being dropped in the router/modem?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-05-15 11:34:26 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.