[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Blame has problems with UTF-8

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sun, 11 May 2008 16:15:56 +0200

Max Semenik wrote:
>
> On May 11, 5:48 pm, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
>> Max Semenik wrote:
>>> XP SP2 English with Russian locale settings, TortoiseBlame displays a
>>> simple text file as CP1251 instead of UTF-8 despite byte order marks.
>>> TortoiseMerge handles the same file correctly.
>>> Screenshot:
>>> http://img367.imageshack.us/img367/4497/blameunicodezt1.png
>>> Is there a bug, or I'm just doing something wrong?
>> Which version of TSVN are you using?
>>
>> Stefan
>
> Latest stable - 1.4.8, Build 12137

Can you maybe try the 1.5.0-RC2 release?
If it still doesn't work right, then please do the following:
* blame the file which doesn't work
* keep TortoiseBlame open!
* go to %temp%
* sort the files by date in explorer
* the latest two files are the ones TortoiseBlame used:
   svnXXXX.tmp is a binary file containing the log
   svnXXXX.tmp.Ext is the blamed file
* please zip those two files and send them to me so I can analyze the
   problem

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-05-11 16:16:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.