[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Bug: explorer icon overlays not working on network drive

From: Aaron Solochek <aarons_at_aberrant.org>
Date: Mon, 14 Apr 2008 14:46:14 -0400

I have a somewhat odd development setup in that my box runs linux, but part of
my build process requires a windows-only compiler, so I run windows in a vmware
virtual machine, and mount my working copy from the linux host as h: in the
virtual windows machine.

When I open h: in an explorer window, I see no icon overlays. When I select the
"details" file list view, and configure it to show me the SVN revision, status,
etc, those fields all remain blank.

If I right click in the explorer window, or on a folder within the window, the
menu loads (although quite slowly, perhaps related to the fact that it's a
network drive) and I see the tortoise entries for commit, update, etc, so
obviously at that point tortoise recognizes that h: is a working copy.

I'm not on the mailing list, so please copy me on any replies.

The virtual machine is running windows XP pro, and the latest tortoise build (12137)

-Aaron

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-04-14 20:55:09 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.