[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

SVN Move did not work

From: Vivek Payala <vivek_payala_at_persistent.co.in>
Date: Fri, 14 Mar 2008 13:43:41 -0000

Hello,

 

I was trying to move a folder in SVN from URL to another using the
Repository Browser.

 

From within the Repository Browser I dragged and dropped (left-click) the
folder to the desired location. It asked for a log message with a default
message 'Moved Remotely' in it. I clicked on Ok and the move appeared to
happen. I could see the folders moved inside the destination path.

 

Unfortunately, when I checked it after couple of days, I could see the
folder in its original location. What could be the reason? Am I missing
something during the 'move' operation?

 

Thanks,

Vivek Payala

 

Group Lead - SCM

Professional & Managed Services Group

Persistent Systems Limited

Direct: +91-20-30236447

Board:+91-20-30234000; Extn: 6447

Fax : +91-20-30234001

http://www.persistentsys.com <http://www.persistentsys.com/>

 

DISCLAIMER
==========
This e-mail may contain privileged and confidential information which is the property of Persistent Systems Ltd. It is intended only for the use of the individual or entity to which it is addressed. If you are not the intended recipient, you are not authorized to read, retain, copy, print, distribute or use this message. If you have received this communication in error, please notify the sender and delete all copies of this message. Persistent Systems Ltd. does not accept any liability for virus infected mails.
Received on 2008-03-14 14:43:59 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.