[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Missing progress-indication at update.

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: 2007-09-30 23:24:39 CEST

On 30/09/2007, Christian Aarø Rasmussen <chr.aaroe@gmail.com> wrote:
> I'm running a SVN server at home for some friends and mine's projects at
> university. The server is a Gentoo and everything seems to be working fine.
>
> A few days ago I accessed another SVN repository for another project.
> Everything felt the same until I started updating. I noticed a nice little
> feature – down below the update-window there was a string a text indicating
> the progress and transfer speed. I've really missed that little feature
> since with some of our projects the update-time can be quite long.
>
> I looked for a way to enable it on my server, but didn't get any smarter by
> going through the configuration files. Subversion on my server is version
> 1.3.2-r4 and I'm using the latest TortoiseSVN but somehow the indication
> doesn't show up when using repositories on my server. The only difference I
> know off with the two repositories is that mine is Gentoo and the other one
> is a Windows server.
>
> How do I enable this nifty little feature?

1.3.2 is quite old now. The current server version is 1.4.5. I don't
know but I suspect that feature was added to the server in 1.4.0

Simon

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sun Sep 30 23:24:51 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.