[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: COPY failed - 400 Bad Request

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-07-18 21:41:18 CEST

Bue Krogh Vedel-Larsen wrote:
> I have a big problem with TortoiseSVN: I can't copy files! I first
> noticed this when I tried to create a new branch, but it happens every
> time I try to move files. The error is always (different file of course):
>
> Error: COPY of src/client/NewApplication.h: 400 Bad Request
> (http://www.domain.com)
>
> All other SVN operations I have used works (adding, deleting and
> modifying files).
> This happens on two machines, a XP and a Vista. I am behind a router
> with a firewall.
>
> This is very annoying, so any help is appreciated. =]

Check the apache error log file. If you can't find something helpful in
there, try getting some log info from your router/firewall.

I'm sorry but I can't help you more here, because I don't know your
network setup (routers/firewall/...) - even if I knew, I have not much
experience with those.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jul 18 21:40:39 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.