[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SubWCRev causing issues

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: 2007-07-05 10:23:12 CEST

On 05/07/07, Struan Judd <struan@scifi.geek.nz> wrote:
> When I upgraded to TortoiseSVN 1.4.4, I started having the following
> problem with SubWCRev.
>
> I use batch scripts to run a full rebuild on the program suite I'm
> lead developer for.
>
> As a part of these scripts I run SubWCRev to update the version
> information that is then linked into the Execuables and Assemblies.
> These scripts capture the output of SubWCRev into the build log file.
>
> As of v1.4.4 the SubWCRev output is no longer being captured by a
> standard Command shell redirect. The exact command line I use is:
> %BaseDir%\Builder\SubWcRev . Assembly.inc-tmpl Assembly.inc >> %BuildLog%
>
>
> Also the new SubWCRev is leaking an Enter key keyboard event (or
> something very similar) into the current windows event queue. Which
> is quite disconcerting. :-)
>
> If I try to replicate the error with nested command scripts, it
> doesn't happen, but sometimes if I run the same command string from
> the command prompt, it does.

Both these have been fixed in trunk, but that won't help you much
unless you try a nightly build.

Stefan, Tobias, are these fixes OK for backport to the 1.4.x branch?

Simon

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Jul 5 10:23:17 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.