[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: bug? extra green check marks

From: Dirk H Bartley <dbartley_at_schupan.com>
Date: 2006-11-06 21:51:35 CET

I tried the nightly build.

http://mapcar.org/tsvn-snapshots/1.4.x/win32/TortoiseSVN-1.4.0.7946-dev-win32-svn-1.4.2.md5

Still having the same issue. Add a folder to an existing working copy
with about 10 folders already under version control showing green check
marks. Folder shows up without any overlay icons as expected. Right
click and use tortoisesvn add to mark new folder for being added to
repository. After completing, folder still shows up without icon overly
when + icon overlay is what I would think would happen. Using view
refresh, the folder now shows up with a green check mark folder when +
folder would be expected.

Then I close the window and surf back to this folder's parent (also
under version control and parent shows up with a red exclamation. ( I
would have thought that a plus would have shown up but not sure about
that I guess red exclamation here would be more correct because this
folder is not the one to be added). My soon to be added folder still
has a green check icon. To get the plus icon I had to close window,
kill tsvncache and resurf to window.

Now this being a test I want to revert the add. After reverting the
add, the plus sign remains. Using explorers view refresh brings up a
green check icon when a unversioned standard explorer icon is desired.

Next I close the window and end process the tsvncache process.
Re-surfing back to this folder via the versioned parent, folders show up
with expected icons.

Is there any other testing I should try. Hoping for a fix. Thank you
as always in advance.

-- 
Dirk Bartley
Systems Administrator
Schupan Aluminum Sales
www.schupanalum.com
On Mon, 2006-11-06 at 17:13 +0100, Stefan Küng wrote:
> Dirk H Bartley wrote:
> > Greetings
> > 
> > I am experiencing this issue as well.  I was hoping to attempt a nightly
> > build to see if it had been fixed.  It appears that the nightly builds
> > are not working?????
> 
> Sorry for that. The nightly build is fixed now and should be up in a few 
> hours (the build takes some time).
> 
> Stefan
> 

Received on Mon Nov 6 21:51:53 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.