[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Problem with changed names...

From: Tomasz Paj±k <spidertp_at_o2.pl>
Date: 2006-10-24 08:43:53 CEST

Hello everybody, I'd like to ask you for help. I don't know if this is a
bug, maybe I'm doing something wrong.
One of my collegues made a change to his folders structure - he renamed
few folders. When he commited changes to repository, Tortoise had deleted
folders with old names on repository (!!!) and didn't load folders with
new names! What is worse, Tortoise is showing that in his working copy
everything is OK - so, he completely ignores new folders showing the green
tick on them.

For example, I've 2 folders:
-- folder1
-- folder2

When I change names:
-- folder1a
-- folder2a

Tortoise deletes both folders on the repository and then nothing! Folder1a
and Folder2a are having green ticks (so we should think that everything is
synchronised) and we cannot import them to repository. We made the
cleaning but nothing helped. If we changed files in those ignored folders,
Tortoise didn't see any changes!

I'm using Tortoise 1.4.0 Build 7501. On the repository I've SVN 1.4
As far as I remember, with Tortoise 1.3 there weren't such problems...

Please help!
Tomek

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Oct 24 08:44:04 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.