[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: TSVN is sending Windows creds?

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-09-25 21:04:40 CEST

John Thile wrote:
> Stefan Küng <tortoisesvn@...> writes:
>> Not quite: the authentication is successful, but the authorization is
>> not. That usually means that you have the user account "GUEST" enabled
>> on the server. Disable that account and you'll be fine.
>
> Thank you for the prompt reply! The GUEST account was disabled, but there were a
> couple IIS accounts that seemed suspect. However, after I disabled every local
> account aside from Administrator, the problem persisted. I don't need to restart
> Apache, or anything weird, right? I believe those account changes should take
> effect immediately.

Check the apache error log. You will see which user got authenticated
but failed authorization in that log.

And no, you don't need to restart apache, but I'm not sure about the
domain controller (and btw: it has nothing to do with IIS, but with the
domain controller!!!)

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Mon Sep 25 21:04:51 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.