[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Icon Overlays Don't Aren't Reflected on Working Copy

From: asdsadasd <sendspam_at_mailinator.com>
Date: 2006-04-06 16:42:37 CEST

Hi,
I'm day1 user of TortoiseSVN, so please pardon any ignorant comment.

We have two working copies in our enviroment. One is dev and other is
production. We make changes on dev, commit them to repo and when ready, do
a "SVN Update" on production working copy to pull the latest change.

Now everything works fine. But if I go to the production working copy and
the copy in repo is different, then icon overlays don't reflect it at all.
On the other hand, as soon as we make changes on the dev working copy, the
icons immediately reflect the change.

Both dev and production working copies are on windows network shares and we
are not using the explorer treeview which is known to have problem
refreshing the icons.

Any help will be greatly appreciated. Thanks.

--
View this message in context: http://www.nabble.com/Icon-Overlays-Don%27t-Aren%27t-Reflected-on-Working-Copy-t1406381.html#a3785816
Sent from the tortoisesvn - users forum at Nabble.com.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Apr 6 17:02:19 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.