[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Icons missing

From: Simon Large <simon_at_skirridsystems.co.uk>
Date: 2006-03-14 11:03:19 CET

Shakespeare, Simon (Pensions) wrote:
> Hi All - Can anyone point me in the right direction. I've one guy
> here who cannot see any icons for a mapped network drive we all use
> with no problems. He's the only one & I can't see anything obviously
> wrong. We're using TortoiseSVN-1.3.2.5840-svn-1.3.0.msi on XP Prof
> with Service Pack 2 installed.
>
> When he clicks on a file that I know is version controlled it only
> gives the option to Svn add it.

Try 'Check for modifications' in that folder. If you have the command
line client, try svn status -v

> He can see the .svn folders OK - Could it be some sort of permission
> problem.

Possibly. You need read-write access everywhere in the WC.

> I tried setting/unsetting the excluded/included drives that was
> suggested in another post to no effect.

Simon

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Mar 14 11:02:31 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.