[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Error retrieving tsvn log

From: Rainer Müller <mueller_rainer_at_gmx.de>
Date: 2005-10-26 16:47:53 CEST

Lübbe Onken wrote:
> Peter McNab wrote:
>> When retrieving the log from
>> http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/trunk
>> for rev 4776
>> I have been getting an error (shown in attachment).
>> Once the error is acknowledged the log messages are displayed for revs
>> 4776 down to 4670
>
> Wasn't there a regression bug in the SVN libraries, when a newer client
> talked to a svn 1.1.x server? IIRC it was fixed with the 1.2.3 svn
> libraries.

Yes, but Peter said he runs Build 4760 (nightly) which are now build against the
SVN 1.3.0 branch.

It can't be that bug, but maybe this is another?

I just tried to show the log from repo browser and got the same with Build 4776
from today.

    REPORT request failed on '/svn/tortoisesvn/!svn/bc/4781/trunk'
    REPORT of '/svn/tortoisesvn/!svn/bc/4781/trunk': 200 OK
    (http://tortoisesvn.tigris.org)

By clicking on "Next 100" TortoiseProc.exe crashed completely.

I think the "200 OK" in the error message is really weird. Isn't "200 OK" used
as response to a successful request?

HTH, Rainer

PS: I quoted the whole text and added dev@ to CC since this is more a
development question IMO.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org

--
Received on Fri Oct 28 19:46:01 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.