[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Whitespace is not escaped in URL for svn:externals, and URL-encoded characters are replaced with whitespace

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Wed, 10 Aug 2011 20:43:04 +0200

On 09.08.2011 22:04, Ryan J Ollos wrote:
> In my repository there are some svn:externals with whitespace such as the
> following:
> `^/Projects/Verasonics/trunk/Pthreads Windows 64`
>
> If I enter the URL as ^/Projects/Verasonics/trunk/Pthreads%20Windows%2064, I
> can save the URL. However, when I reopen the dialog, the "%20" disappear and
> when I go to resave I get an error. This is possibly related to [5].
>
> The following set of screen captures demonstrates the issue:
[snip]
> The workaround is to re-add the URL encoded characters every time the Edit
> Externals dialog is opened and OK pressed to save an edited external.

Fixed in r21807.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=757&dsMessageId=2814072
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-08-10 20:43:32 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.