[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Yet another overlay bug?

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Mon, 20 Oct 2008 22:14:36 +0200

Robert Dailey wrote:
> On Mon, Oct 20, 2008 at 3:03 PM, Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com
> <mailto:tortoisesvn_at_gmail.com>> wrote:
>
> Robert Dailey wrote:
> > Hey Stefan,
> >
> > I updated to r14340 today and noticed that the TortoiseAdd overlay
> isn't
> > showing up. Instead, I'm getting the Modified overlay. The icon
> set I'm
> > using is called Straight. Note that I've added a directory in this
> case,
> > I haven't tried with files (I'm expecting the results will be the
> same).
> >
> > I checked my ShellIconOverlayIdentifiers in the registry and it all
> > looks normal. I've attached that portion of the registry to this email
> > for your review. Also below I've posted the entire details of the
> > version I have installed from the About dialog.
>
> Whats in
> HKCU\Software\TortoiseOverlays
> ?
>
>
> See attached.

Hmm - looks ok.
The modified overlay shows only up instead of 'added' if there are not
enough overlay slots available, or maybe if you have the setting to mark
the parent folder as modified if unversioned files are in it enabled.

Did you restart after changing the icon set or upgrading? Sometimes the
explorer doesn't discard the handlers it has already loaded.

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-10-20 22:15:04 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.