[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Nightly build on W2K prof shows no menu text

From: Peter McNab <mcnab_p_at_melbpc.org.au>
Date: 2007-12-05 22:50:18 CET

Stefan Küng wrote:
> Peter McNab wrote:
>
>> I normally browse with single pane explorer and do not experience the
>> problem, on Win2K.
>> However in the dual pane explorer view, tree to the left, selected
>> folder on the right and right click on whitespace induces the problem.
>>
>> Menu words gone, images OK and TortoiseProc responds correctly
>> according to the icon.
>> r11405 and r11507 behave the same.
>>
>> Running fully patched stock standard Win2k on C: drive VMWare 5.5.
>> TSVN installed on D: drive, as it has been for long time.
>>
>> Been doing full un-install before re-install to overcome that vagrant
>> dll problem.
>
> Is this happening only in the top menu or also in the TSVN submenu?

Top and submenu.
Clicked on a couple of icons in the submenu and they work, so it's only
the text thats missing. The submenu width is narrowed, same as someone
elses submitted image.
Now I see what Simon has been complaining about for so long.

Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Dec 5 22:50:29 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.