[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Nightly build on W2K prof shows no menu text

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-12-04 22:27:40 CET

Jean-Marc van Leerdam wrote:
> Stefan,
>
> > From what version did you update to 11512?
>
> There was no TSVN on this installation before.
>
> > Can you try: uninstall and reinstall TSVN?
>
> Will do that right away.

No need: if it's a clean install and not an update, reinstalling won't help.

I remember that Simon reported something like this before, but we could
never reproduce this. Ok, I have to admit that I can only try this in a
virtual machine because Win2k won't even install properly anymore on
newer laptops (including mine), but that shouldn't really matter anyway.

If you have any information that could help us reproduce this problem?
For example settings you made in the explorer, other tweaks you made to
the system, maybe even window settings (show shadows, menu animations, ...).

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Dec 4 22:28:04 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.