[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: repobrowser fails to show directories that don't exist in HEAD when browing at older revision

From: Stefan KŁng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-02-03 18:44:56 CET

Roel Harbers wrote:
> Roel Harbers wrote:
>
>> I can only reproduce it when I start the repo browser from the merge
>> dialog
>>
>> to reproduce:
>>
>> - start with a repository with default branches/tags/trunk structure,
>> let's say at revision 10
>> - delete a branch, let's say
>> http://server/repo/project/branches/tempbranch (r11)
>> - checkout the head of the trunk of the project
>> (http://server/repo/project/trunk)
>> - select "merge..." from context menu of wc
>> - click top "..." button (select from repo browser)
>> - click the revision button in the repo browser, and select revision 10
>> - now go to http://server/repo/project/branches/tempbranch in the repo
>> browser. "Error * REPORT request failed on..." should appear
>> - click the error message. The error message is now appended to the
>> url field
>>
> Or even easier: just enter an invalid url after starting the repo
> browser from any merge dialog, and click the error line.

Fixed in revision 5620.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Feb 3 19:04:29 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.