[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Problems building SVN 1.3

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2005-09-29 18:30:05 CEST

Mark Phippard wrote:
> I am having some trouble getting Subversion 1.3 to build. Actually, the
> problem is with apr-util. It is complaining because libabrutil.rc cannot
> find and open apr_general.h.
>
> If I compare the .rc file with the one from the previous release, the new
> one looks different. It doesn't even look like a valid .rc file as it
> contains #include and other C header file code.
>
> Yet, it is the file direct from the repository.
>
> Anyone know what is up here?

Checked the libaprutil.rc file. Looks perfectly normal to me.
Also, since the build succeeded on my machine as well as on the machine
that builds the nightlies, I guess your check out of apr-util might be
broken. Try deleting the whole dir and do a fresh checkout.

Also note the changes in TSVN's build script (just in case you don't use
that script) which were necessary to build TSVN with Subversion 1.3.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Sep 29 20:14:26 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.