[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Repo-Browser : file name with (%) / Show Log

From: SteveKing <steveking_at_gmx.ch>
Date: 2005-07-06 19:42:49 CEST

C. Michael Pilato wrote:
> Thomas Huss <husstom@de.ina.com> writes:
>
>
>>Hi All,
>>
>>many thanks for your answers.
>>I want to explain my problem more exactly.
>>My problem with the %-char in the file name is NOT a problem with the URL (path
>>to repository).
>>It appears with files INSIDE the Repository.
>>I can check in and check out %1000.iso , no problem !
>>The Repo-Browser will show a broken file name.
>
>
> [...]
>
>
>>So, I guess, the problem is only the software-module what shows the
>>tree in the repo-browser-window.
>
>
> Yes, and Steve King concluded as much already. Probably an extra
> level of URI-decoding going on when reading the dirents from
> Subversion's svn_ra_get_dir() API.

It's fixed as of this afternoon in revision 3833.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jul 6 19:43:02 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.