[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[TSVN] Repo-Browser : file name with (%) / Show Log

From: Thomas Huss <husstom_at_de.ina.com>
Date: 2005-07-06 08:52:59 CEST

Hi All,

many thanks for your answers.
I want to explain my problem more exactly.
My problem with the %-char in the file name is NOT a problem with the URL (path
to repository).
It appears with files INSIDE the Repository.
I can check in and check out %1000.iso , no problem !
The Repo-Browser will show a broken file name.

When I click this file with right mouse button and select "Show Log" a Error-
Message appears : "Unable to open an ra_local session to URL ... Cant open
file ..."

Would like to show screenshot, but don't know how to post here.

I understand, %-char in URL can interpretet wrong , because it's a reserved
char.
But, a %-char in file names should not make a problem , because it's not
prohibited by WindowsXP.
When I check out the file, out of the repository, it appears correctly with the
correct file name and content.

So, I guess, the problem is only the software-module what shows the tree in the
repo-browser-window.

Regards,
Thomas

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jul 6 09:36:47 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.