[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] can project root be different from working copy root?

From: Holger Stratmann <tigris_at_finch.de>
Date: Sun, 18 Oct 2009 18:19:26 +0200

Mark Phippard wrote:
>> workingcopy/project1
>> workingcopy/project2
>> workingcopy/common
>> workingcopy/specsanddocs
>>
>> Can I make this setup work in Subclipse?
> Provided that project1 is the root of the Eclipse project, that works
> fine. That is how I manage my working copy for Subclipse development.
Thanks for the fast answer.
This has miraculously cured itself :-)
I don't know what happened, the decorators are now present after I'd
tried everything to make them appear before posting...

However, maybe it's still worth investigating why I had problems?

I think I did things "backwards":
First, I created my "project from existing source".
Second, I installed Subclipse.
Third, I added the repository location.

Then, no icons. I tried refreshing and cleaning the project, even closed
and restarted Eclipse. Still, no icons.

I checked out "project1" into a new project and it immediately had the
decorators. My existing project still didn't have them.
Another Eclipse restart. Nothing.

Then I posted to the mailing list :-)

After posting, I did some other stuff, not even involving Eclipse.

Now I go back to Eclipse and voilà, there they are... Oh well... What
could I have done differently before?

Thanks,

Holger

------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=2408682

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2009-10-18 18:20:14 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.