[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Switched flag appears to be broken

From: Hale,Katherine <halek_at_oclc.org>
Date: Thu, 18 Dec 2008 15:13:12 -0500

I switched to an earlier revision of trunk, and it appears to have
worked - I see the revision/author/timestamp I expected. But when I look
at the properties of the file (or folder - it behaves the same with
either) the flag for "switched" is still false. Cleanup does not fix the
issue. It happens even on a fresh checkout. I upgraded to the latest
Subclipse since I knew I was out of date, and it still happened. This
might actually be a Subversion problem (if it isn't just a user error
problem) but I thought I'd try you guys first.

I seem to remember this making a "blue" database icon before, so I
believe it was working for me before, although I can't find a list of
the icons anywhere to say for sure. I'm using the Tortoise icons from
within Eclipse.

OS: Windows XP 32-bit
Eclipse: 3.3.2
Subversion Client Adapter: 1.5.2
Subclipse: 1.4.7
JavaHL: 1.5.4.1
SVNKit Client Adapater: 1.5.4
SVNKit Library: 1.2.5297

Katherine Hale
Sogeti Web Applications Developer

------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=986938

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2008-12-18 21:15:17 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.