[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] cannot connect to repository after eclipse upgrade

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Thu, 29 May 2008 08:26:18 -0400

On Thu, May 29, 2008 at 2:45 AM, Misja Alma <misja.alma_at_gmail.com> wrote:
> I just tried to upgrade my eclipse version from 3.3 to 3.4.
> I did this by creating a new eclipse directory, putting my old subclipse
> jars in the plugins directory, starting eclipse and selecting the same old
> workspace.
> Everything seemed to work fine until I tried to connect to my svn repository
> in the svn perspective:
> I was asked to enter SSH credentials.
> I have never had to do this before, earlier I just had to click to accept
> some ssh key, so I wouldn't know what to put there ..
>
> I can still connect to my svn repository using eclipse 3.3 or from the
> command line.
> Anybody know how to solve this?

Since you appear to have both versions of Eclipse still available, in
each version open your preferences to Team > SVN and see if they are
using the same SVN Client Adapter. I am guessing that one is using
SVNKit and the other is using JavaHL.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
Received on 2008-05-29 14:26:34 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.