[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] Label decorations setting gets turned off

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: 2007-04-24 14:47:45 CEST

On 4/24/07, Jan Zuchhold <Jan@zuchhold.com> wrote:

> i've got a problem with Subclipse 1.2.0 + Eclipse 3.2.2 (SVNKit, Debian 4.0,
> JDK 1.6.0): The SVN-Label Decorations setting in General->Appearance->Label
> Decorations gets turned off occasionally, and I don't know why.

I recall searching our code once to see if there were any cases where
we turned off the preference. I did not find any. I think some other
plug-in must do it.

> Yesterday this error happened:
> >>>
> !ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2007-04-23 15:12:57.123
> !MESSAGE An internal error occurred during: "Updating Change Sets for
> SVNStatusSubscriber".
> !STACK 0
> org.eclipse.core.runtime.AssertionFailedException: assertion failed: Malformed
> tree.
> at org.eclipse.core.runtime.Assert.isTrue(Assert.java:109)
> at
> org.eclipse.core.internal.dtree.DeltaDataTree.getChildNodes(DeltaDataTree.java:522)

I remember there being an Eclipse bug open for this. I thought it had
been fixed though.

Sorry not much help.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Tue Apr 24 14:47:52 2007

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.